Luomuleipää Raaseporista

Luomuartesaanileipä

Backers Bakersin perheyritys toimittaa luomuleipää päivittäistavarakauppoihin Suomessa. Backersin tunnettua mallaslimppua, ruishapanjuurileipää löytyy myös Ruotsista. Backersin luomu, lähituotetut ja käsinleivotut leipomotuotteet tuovat moninaisuutta kauppojen tuotevalikoimiin.

Backers_luomumallaslimppu_kahvikuppi

Mallaslimppu

Länsi-Uudellamaalla olemme tunnettuja mallaslimpustamme, suosikki, joka on ollut valikoimissamme vuodesta 1999. Tänä päivänä puolet myynnistämme tulee mallaslimpustamme. Vuodesta 2010 limppu on ollut täysin luomua. Sitä on saatavilla 300 grammaisena, sekä 600 grammaisena, valmiiksi viipaloituna tai viipaloimattomana.⁠

Backers luomu Kaurareikäleipä

Kaurareikäleipä

Kaurareikäleipämme on leivottu 96% kaurasta, lisänä vain vehnähapanjuurta, vettä ja suolaa. Se sopii mainiosti, kun haluaa välttää suurempia määriä vehnää. Sekä tietenkin kaikille, jotka pitävät rustiikkisesta kauraleivästä. Pinnassa kaurahiutaleita, jotka tuovat hienon rakenteen. Vinkki! Käytä terävää kokkiveistä leipäveitsen sijaan, niin leipä murenee vähemmän.

Backers luomuruishapanleipä

Ruishapanleipä

Ruisleipä on itsestäänselvyys useimmissa ruokapöydissä. Niin itsestään selvä, että joitain vuosia sitten ruisleipä valittiin Suomen kansallisruoaksi. Backers Ruishapanleipä on klassinen suomalainen ruisreikäleipä, leivottu luomuruisjauhosta, suolasta ja vedestä. Ruishapanjuurta käytämme saadaksemme voimakkaanmakuisen ja happaman leivän. Erityisen hyvää paahdettuna juustosiivun kera. Kokeile tänään!

Saaristolaissipsi, luomu

Saaristolaissipsi

Backers Saaristolaissipsi on ainutlaatuinen, rouskuva herkku, joka sopii mainiosti juustopöytiin, hillon ja tahnojen kanssa tai ihan sellaisenaan.